Въздушна фотография

Заснемане с дрон в цяла България.
Нека помогнем на бизнеса ви с красиви кадри от небето.

Колко струва видео заснемането с дрон?

Заснемането с дрон е процес, който зависи от множество фактори определящи крайната цена. Ценообразуването на цялостната услуга варира и се уточнява конкретно за всеки един проект.

При определянето на цената взeмаме предвид следните обстоятелства:

Поръчайте план "старт" с 40% отстъпка

Обикновенно план “старт” е напълно достатъчен. Това включва 1 полет в рамките на 1 астрономически час и 25 минути снимачно време.

Старт

лв. 200
лв. 117
  • Пилот
  • 1 час на локация
  • 1 полет
  • Суров материал
до 01.02.2021

Плюс

лв. 397
  • Пилот
  • 4 часa на локация
  • 3 полетa
  • Суров материал

Всички цени са без ДДС.

вашияТ бизнес - от високо

Уловете интереса на клиентите

Play Video

акцентите около вашия туристически обект

Някой път човек се нуждае от правиния поглед. Акцентите около Вашия туристически обект, може да бъдат решаващи за вашите клиенти.

Разширете аудиторията си и привлечете нови гости. Нека потенциалните клиенти придобият по-добра представа за Вашия бизнес.

Дрон видеото ще Ви помогне да останете на върха на търсенете на пaзара и да уловите интереса на потенциалните клиенти.

Уеб сайт + маркетинг

Уеб сайтът е визитната картичка на Вашия бизнес. Чрез него представяте продуктите и услугите си. Видеофотографията позволява на Вашия уеб сайт да си върши по-добре работата, а именно да намира нови клиенти.

Когато видео материалът и сайтът са налице, идва времето за тяхното промотиране. Дигиталният маркетинг е начинът по който ние ще представим вашите продукти и услуги на правилната аудитория и ще увеличим продажбите.

www.vila-katerina.com

Направете запитване

Изключително лесно се работи с професионалисти като момчетата от Digital Spring. Имат широкоспектърни познания по предприемачество и маркетинг, които им помагат отлично да открият най-силните страни на бизнеса, който трябва да представят. В процеса на обсъждане и изработка на сайта ми допринесоха с много ценни идеи за потребителското преживяване – как то да бъде приятно, интуитивно и запомнящо се. На един наситен пазар, конкурентоспособност отдавна не се постига само с цена – нужни са професионализъм, много висока добавена стойност и приятно усещане, което да остане закотвено в клиента, за да реши той да купи. И в Digital Spring знаят как сайтът, който изработват, да показва всичко това наведнъж.
Магдалена Бонев
MagdalenaBonev.com
Scroll to Top

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82