SEO оптимизация

В DigitalSpring се стремим предоставяме пълната гама дигитални услуги. SEO оптимизацията е ключа към челните позиции на Вашия сайт в Google.

.

Какво е SEO оптимизация?

„SEO“ или оптимизация за търсещите машини е дългосрочен процес, при който се създава план за подобряване на класирането, посещаемостта, техническата част и съдържанието на вашия уебсайт.

Процесът сам по себе си не е кратък, тоест работата изисква време, през което се прави одит на сайта, разглеждат се важните елементи, които могат и трябва да бъдат подобрени и се представя отчет на клиента за извършените промени.

Видове SEO

Оптимизацията за търсещи машини се дели на две части. Може да бъдат закупувани както заедно, така и отделно

On-page SEO

Off-page SEO

Рентабилно ли е?

Рентабилно ли е да се инвестирам в SEO оптимизацията на сайта си?
Погледнато в дългосрочен план, SEO оптимизацията ще донесе безплатен трафик до Вашия сайт. Просто ще бъдете видим в Google, без да плащате за всеки клик.

Ок, но аз вече имам ...

Нов сайт

В случай, че още нямате бизнес уебсайт, нашият екип е готов за всякакви предизвикателства. Ние ще изградим вашия фирмен уебсайт, който ще бъде структуриран специално за целите ви и ще създадем уникално съдържание, което ще кара посетителите да се връщат отново и отново.

Съществуващ сайт

Ако пък вече имате готов уебсайт, ние ще предложим SEO одит, който ще експозира как и какво може да се подобри в структурата, скоростта, текстовото и медийното съдържание на уебсайта. Ще подобрим вътрешните линкове, за да може клиентите да са улеснени с намирането на нужната информация в рамките на един или два клика.

Цени

SEO оптимизация е процес, който продължава месеци. Може да се консултирате с нас, за да Ви посъветваме дали е рентабилно извършването на SEO в текущия етап от сайта Ви.

На месец

Рентабилно решение за малки и средни проекти. Включваме ясен пакет от услуги без нужда от прекалкулации.

На час

Рентабилно решение за големи проекти. Изпраща се периодичен отчен с извършените услуги и се заплаща за отделеното време

За по-добри резултати

Повечето клиенти, на които водим SEO оптимизацията, закупуват следните допълнителни услуги.

Scroll to Top

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82