На 1-ва страница
в Google

SEO
Оптимизация

DigitalSpring предлага пълната гама SEO услуги, необходими за успешното развитие на един бизнес онлайн. 

Изпращайки формата се съгласявам с политика за личните данни

КАКВО Е SEO?

SEO или оптимизация за търсещите машини е дългосрочен процес, при който се създава стратегия за подобряване на класирането и посещаемостта на вашия уебсайт. Бизнесът се нуждае от правилно позициониране в онлайн средата, а първите резултати на Google са сигурно място за вашия бранд.

– Георги Кондев / SEO специалист в DigitalSpring

клиенти

Работим с десекти онлайн магазини и физически бизнеси, които  увеличават авторитета и позициите си в търсачката на Google благодарение на правилна стратегия относно съдържанието на сайта (това включва блог статии, страници с услуги, проучване на ключови думи и техния search intent, контакти, вътрешен и външен линк-билдинг, структура на сайта).

.

Препоръка

„Много съм доволна от работата на Георги и екипа на DigitalSpring. С тях работихме както по изграждането, така и за линк-билдинг стратегия за личния ми сайт: magdalenabonev.com. В началото сайтът ми получаваше много малък органичен трафик, а авторитетът в търсачката на Гугъл беше нисък. След проучване на нишата и услугите, които предлагам, екипът ми предостави шестмесечен план за изграждане на връзки. Органичните кликове, ежемесечният трафик и запитванията в контактната форма се повишиха осезаемо. За мен е важно, когато работя с някого, той да показва високо ниво на професионализъм и познания в работата си, както и да има добър подход към работата ни заедно – като отношение, отдаденост и лекота на комуникацията. Случаят с Георги и колегите му в Digital Spring е точно такъв.”

Магдалена Бонев

Сертифициран бизнес консултант и ментор

Основната цел на SEO

В дигитална агенция DigitalSpring се стремим не само да увеличим  наличните импресии и кликове, а да доведем до реални поръчки и ръст на продажбите. Каналът за оптимизация на търсещите машини е сигурен  начин да позиционирате бизнеса си по ключова дума и това да носи  печалба в дългосрочен план.

Индивидуалният ни подход към всеки онлайн магазин е на базата на предварителен и цялостен SEO одит, който показва неизправностите на сайта, прави мониторинг на изградените връзки до момента и как да се процедира в следващите месеци.

Това е отправната точка, която определя главните ключови думи, второстепенните такива, тяхното търсене на месечна база и изграждане на стратегия за линк-билдинг.

Линк-билдингът представлява изграждане на връзки към уебсайта за авторитет. Разполагаме с листа от високоавторитетни сайтове за различни ниши, които ще доведат до увеличен трафик и скок в позициите.

Изпращайки формата се съгласявам с политика за личните данни

Защо да работим заедно?

Опитът ни показва, че дългогодишните клиенти, с които работим са изключително доволни от резултатите и предпочитат професионално отношение, ежеседмична обратна връзка и навременни отчети за свършената работи и постигнати резултати.

Опитваме се да разбием информацията от професионалните инструменти, които ползваме до ниво, в което клиентът да разбере всяка една стъпка и причина безпроблемно.

Оставяме сложните термини за нас, а клиентите ни получават резултати в реално време.

Scroll to Top

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82