Реклама в социалните мрежи

В DigitalSpring се стремим да предоставим широк спектър от дигитални услуги.  Рекламата в социалните мрежи (Facebook реклама, Instagram реклама….) не прави изключение и е перфектното допълнение към маркетинговия микс.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

Към днешна дата огромна част от интернет потребителите използват поне една социална мрежа. Само в България има над 4 000 000 активни акаунта във Facebook и Instagram. Това означава, че огромна част от населението на страната вече е в тези мрежи и единственото, което трябва да направите е да позиционирате бранда си в социалните мрежи.

Рекламите в социалните мрежи ви позволяват да намерите точните хора, които биха проявили интерес към Вашите предложения, което ги прави един от най-ефективните канали за директен маркетинг.

Инвестиция, която се изплаща

Целим 1 към 4 възвръщаемост

Нашият опит показва, че инвестицията в реклами в социалните мрежи продължава да се изплаща дълго след приключването на рекламните кампании. Това е така, защото тези кампании Ви помагат да изградите и затвърдите името си в социалните мрежи. След като веднъж станете разпознаваемо име, хората сами ще започнат да Ви търсят и да се сещат за Вас, дори и без активни реклами.

Освен това прецизното таргетиране, което предлагат социалните мрежи Ви дава възможност да спечелите обратно потребители, които са били близо до това да Ви станат клиенти, но по една или друга причина не са го направили, да ангажирате сегашните си клиенти и постоянно да намирате нови.

Какво Включва този вид реклама

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни краткно запитване и до няколко часа ще се свържем с вас.

Рентабилна ли е рекламата във facebook

Разбира се, когато е управлявана правилно

Рекламите в социалните мрежи са изключително ефективни както сами по себе си, така и в комбинация с други канали като имейл маркетинга и рекламите в Google. Ние ще Ви помогнем да изберете правилния бюджет за Вашите реклами, съответстващ на желаните резултати, поставените бизнес цели и спецификата на Вашата ниша.

Вярваме, че минимумът, който една рекламна кампания трябва да носи е 4 пъти стойността на вложените в реклама средства*. Тоест срещу всеки 1 лев инвестиран в реклама, ние ще се постараем да генерираме поне 4.

Всички маркетингови услуги

Разгърни потенциала на бизнеса си

Scroll to Top

1. статегия

Необходима за устойчиво развитие

Изграждането на цялостна маркетинг стратегия включва създаването на рекламна маркетинг фуния за привличане на трафик и създаването на ясна потребителска пътека в рамките на сайта. Това ни дава ясна рамка и конкретни стъпки, които да следваме, за да постигнем желаните резултати от бизнеса.

2. Настройка

Необходима за устойчиво развитие

За да правим ефективен маркетинг и за да управляваме и насочваме рекламите си, е необходимо да познаваме хората, които се интересуват от нашия бранд и продукти, да знаем как те взаимодействат с рекламните ни послания и какви действия извършват на сайта ни.

3. Маркетиране

Време е за реклама

Тук управляваме, измерваме и оптимизираме рекламите посредством канала, който сме уговорили по време на стратегията.

Покриваме възможно за маркетиране в няколко канала:

  • Реклама в Facebook, Instagram
  • Реклама в Google
  • Реклама в LinkedIn

Обичаме да помагаме!

Консултацията е напълно безплатна

Искаш по-добър онлайн магазин?

Искаш повече продажби?

Освен да ти звъннем?

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82