Реклама в Google

В DigitalSpring се стремим предоставяме пълната гама дигитални услуги. Управляван правилно, реклама в Google е един от най-мощните инструменти за реклама.

Какво е google рекламата?

Рекламирането в Google далеч не се изчерпва с платеното търсене, по което сайтът Ви да се показва по определени от Вас ключови думи.

Google предлага голям избор от възможности за рекламиране, които включват текстови, дисплейни и видео реклами. Това дава предимство на бизнеса, тъй като всеки рекламодател има възможността сам да подбере най-подходящата за неговия бизнес реклама.

Инвестиция и възвръщаемост

Целим 1 към 4 възвръщаемост

Рекламите в Google могат да помогнат на бизнеса да достигне до желаните клиенти, което само по себе си е огромен плюс. Бюджетът на рекламните кампании, техният тип и продължителност се подбират според нуждите на всеки бизнес, поставените цели и желаните резултати.

Ние вярваме, че минимумът, който една рекламна кампания трябва да носи е 4 пъти стойността на вложените в реклама средства*. Тоест срещу всеки 1 лев инвестиран в реклама, ние ще се постараем да ви генерираме поне 4.

* Стойността може да варира в зависимост от типа бизнес.

Какво покриваме

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни краткно запитване и до няколко часа ще се свържем с вас.

Рентабилна ли е рекламата в google

Да, когато е управлявана правилно

Истината е, че има много причини, поради които си струва да се рекламира в мрежата на Google, но ние ще изтъкнем само няколко.

На първо място слагаме факта, че рекламите в Google са лесноизмерими. Това ще рече, че сравнително лесно и бързо можем да разберем дали една реклама работи добре и дали е ефективна или не. Това ни позволява да взимаме навременни и адекватни решения на база данни и да променяме настройките на всяка реклама, както и цялостната маркетинг стратегия. По този начин оптимизираме разходите и увеличаваме приходите за всяка една рекламна кампания.

Всички маркетингови услуги

Разгърни потенциала на бизнеса си

Scroll to Top

1. статегия

Необходима за устойчиво развитие

Изграждането на цялостна маркетинг стратегия включва създаването на рекламна маркетинг фуния за привличане на трафик и създаването на ясна потребителска пътека в рамките на сайта. Това ни дава ясна рамка и конкретни стъпки, които да следваме, за да постигнем желаните резултати от бизнеса.

2. Настройка

Необходима за устойчиво развитие

За да правим ефективен маркетинг и за да управляваме и насочваме рекламите си, е необходимо да познаваме хората, които се интересуват от нашия бранд и продукти, да знаем как те взаимодействат с рекламните ни послания и какви действия извършват на сайта ни.

3. Маркетиране

Време е за реклама

Тук управляваме, измерваме и оптимизираме рекламите посредством канала, който сме уговорили по време на стратегията.

Покриваме възможно за маркетиране в няколко канала:

  • Реклама в Facebook, Instagram
  • Реклама в Google
  • Реклама в LinkedIn

Обичаме да помагаме!

Консултацията е напълно безплатна

Искаш по-добър онлайн магазин?

Искаш повече продажби?

Освен да ти звъннем?

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82