Linkedin outreach и Реклама

В DigitalSpring се стремим предоставяме пълната гама дигитални услуги. Linkedin е перфектното място за бизнеси с B2B насоченост. Достигнете до подходящата аудитория бързо и лесно.

Какво представлява?

LinkedIn e най-голямата социална мрежа с професионална насоченост в света, което я прави идеалното място за създаване на ценни контакти. И тъй като до голяма степен успехът на един бизнес зависи от професионалните контакти, с които разполагате, ние вярваме, че е важно да достигате до други бизнеси и професионалисти, които биха имали интерес към Вас. Поради тази причина смятаме, че активното създаване и комуникация с нови хора от света на бизнеса има водеща роля в растежа на Вашия собствен бизнес.

Инвестиция, която се изплаща

Защото понякога намирането на точния бизнес партньор може да отнеме много време. Чрез активнототърсене на контакти в LinkedIn Вие ще достигнете до множество потенциални бизнес партньори за по-кратък период от време, тъй като процесът може да бъде почти изцяло автоматизиран. След като нашия бот селектира за Вас подходящите профили и се свърже с тях, за Вас остава единствено да подберете тези, които са Ви направили най-силно впечатление.

Какво покриваме

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни краткно запитване и до няколко часа ще се свържем с вас.

Рентабилна ли е рекламата в linkedin

Да, когато е управлявана правилно

За да стигнете до максимален брой профеисоналисти и собственици на бизнес с търсения от Вас профил, не е нужно да седите на компютъра и ръчно да ги търсите и да им пишете. Според вашите критерии ние ще настроим специален бот, който да търси и да се свързва с такива хора, да им пише и да ги запознае с Вашите услуги и продукти. Това ще ви спести много часове и пари и ще отсее само качествените контакти, с които наистина бихте искали да работите.

Всички маркетингови услуги

Разгърни потенциала на бизнеса си

Scroll to Top

1. статегия

Необходима за устойчиво развитие

Изграждането на цялостна маркетинг стратегия включва създаването на рекламна маркетинг фуния за привличане на трафик и създаването на ясна потребителска пътека в рамките на сайта. Това ни дава ясна рамка и конкретни стъпки, които да следваме, за да постигнем желаните резултати от бизнеса.

2. Настройка

Необходима за устойчиво развитие

За да правим ефективен маркетинг и за да управляваме и насочваме рекламите си, е необходимо да познаваме хората, които се интересуват от нашия бранд и продукти, да знаем как те взаимодействат с рекламните ни послания и какви действия извършват на сайта ни.

3. Маркетиране

Време е за реклама

Тук управляваме, измерваме и оптимизираме рекламите посредством канала, който сме уговорили по време на стратегията.

Покриваме възможно за маркетиране в няколко канала:

  • Реклама в Facebook, Instagram
  • Реклама в Google
  • Реклама в LinkedIn

Обичаме да помагаме!

Консултацията е напълно безплатна

Искаш по-добър онлайн магазин?

Искаш повече продажби?

Освен да ти звъннем?

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82