ИМейл маркетинг

В DigitalSpring се стремим предоставяме пълната гама дигитални услуги. Имейл маркетинга е изключилтено ефективен маркетингов инструмент, особено за B2B клиентите.

Какво представлява?

Имейл маркетингът е може би един от първите начини за правене на дигитален маркетинг и макар технологията, която използва да е на над 30 години, той все още е водещ инструмент в дигиталния маркетинг. Накратко, чрез имейл маркетинг, Вие можете да промотирате Вашия бизнес, продукти и услуги пред голям набор от хора и други бизнеси.

Инвестиция, която се изплаща

В света на дигиталния маркетинг има едно неписано правило – по колкото повече различни начини достигате до потребителите, толкова по голям е шансът да ги превърнете в клиенти. Ето защо е важноимейл маркетингът да бъде част от вашия цялостен маркетинг микс. Неговата финансова себестойност е ниска, а с добра автоматизация на процесите, този инструмент ще работи за вас почти самостоятелно с нужда от минимални настройки

Какво покриваме

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни краткно запитване и до няколко часа ще се свържем с вас.

Рентабилен ли е имейл маркетинга

Да, когато е управляван правилно

В момента на пазара има голямо разнообразие от имейл маркетинг инструменти, насочени както към малък, така и към среден и голям бизнес. Тези инструменти позволяват едновременното изпращане настотици хиляди имейли всеки ден на изключително достъпни цени. Това прави имейл маркетинга достъпен за всички, като в същото време възвръщаемостта от него е много висока.

Всички маркетингови услуги

Разгърни потенциала на бизнеса си

Scroll to Top

1. статегия

Необходима за устойчиво развитие

Изграждането на цялостна маркетинг стратегия включва създаването на рекламна маркетинг фуния за привличане на трафик и създаването на ясна потребителска пътека в рамките на сайта. Това ни дава ясна рамка и конкретни стъпки, които да следваме, за да постигнем желаните резултати от бизнеса.

2. Настройка

Необходима за устойчиво развитие

За да правим ефективен маркетинг и за да управляваме и насочваме рекламите си, е необходимо да познаваме хората, които се интересуват от нашия бранд и продукти, да знаем как те взаимодействат с рекламните ни послания и какви действия извършват на сайта ни.

3. Маркетиране

Време е за реклама

Тук управляваме, измерваме и оптимизираме рекламите посредством канала, който сме уговорили по време на стратегията.

Покриваме възможно за маркетиране в няколко канала:

  • Реклама в Facebook, Instagram
  • Реклама в Google
  • Реклама в LinkedIn

Обичаме да помагаме!

Консултацията е напълно безплатна

Искаш по-добър онлайн магазин?

Искаш повече продажби?

Освен да ти звъннем?

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82