Повече посетители Повече продажби Повече приходи

Дигитален маркетинг

DigitalSpring предлага пълната гама маркетингови услуги, необходими за успешното развитие на един бизнес онлайн.

Заложете на качествен план за дигитален маркетинг, който продава на клиентите.

Свържи се с нас и получи безплатен съвет*

Маркетинг стратегия

За устойчив растеж

Реклама във Facebook

Намери нова аудитория

Реклама в Google

Видимост в търсачката

Marketing setup

За устойчив маркетинг

Имейл маркетинг

Ефикасно и евтино

LinkedIn Outreach

Сферата на услугите

Повече посетители Повече продажби Повече приходи

Дигитален маркетинг

Ние не сме външна агенция за дигитален маркетинг,
а партньор с визия за Вашето развитие.

Маркетинг стратегия

За устойчив растеж

Реклама във Facebook

Намери нова аудитория

Реклама в Google

Видимост в търсачката

Marketing setup

За устойчив маркетинг

Имейл маркетинг

Ефикасно и евтино

LinkedIn Outreach

Сферата на услугите

Препоръки от клиенти

Вие сте в добри ръце.

Безплатна консултация

Дигитална стратегия

Всеки бизнес е различен. Именно затова Ви препоръчваме да направим съвместна консултация, в която ще обсъдим как е възможно да увеличим потенциалните клиенти и вашите продажби.

Срещата протича дистанционно и продължава около 30-40 минути, като по време на нея обсъждаме текущия бизнес модел и възможности за развитие.

Устойчив растеж

Маркетингова стратегия

Преди да започнем същинския маркетинг, основният ни фокус ще бъде върху стратегията и интеграцията на вашия сайт или онлайн магазин с всички необходими инструменти. Те ще са основополагащи за ефикаността на продажбите.

Качи се до върха

Повече продажби

Богатият ни опит с маркетирането на бизнеси в различни ниши е ключът към успеха. Ние следваме работещи практики и методи, които носят повече продажби, клиенти и печалба. Нека заедно се погрижим за вашия бизнес онлайн.

.

Освен да се свържете с нас - 0877 57 28 82

Имате нужда от съвет?

За да отговорим на този въпрос, е необходимо първо да знаем точно какъв маркетинг ще е нужен за вашия бизнес. Предлагаме среща в Zoom, обаждане по телефона и други платформи за комуникация.

Това зависи каква услуга или продукт предлагате. За някои случаи рекламата в социалните мрежи (Facebook, Instagram…) е по-подходяща, а за други има смисъл да се рекламира само в Google. Разбира се, ако продуктът/услугата позволява, се прави стратегия за реклама в различни платформи. Разкажете ни повече за вашия бизнес, а ние ще дадем правилната насока.

Вариантите са два. Или посредством реклама във Google, при която плащате на всяко посещение, или чрез SEO оптимизация. В повечето пъти е по-рентабилно да се започне с платена реклама в Google за да увеличите продажбите и във времето да реинвестирате в SEO оптимизация.

Ние предлагаме и SEO оптимизация, така че може да бъдете сигурни в успеха със сливането на двете услуги.

Нищо не става с магическа пръчка. Обикновено са необходими 2-3 месеца, за да започнат същинските продажбите. Първоначално правим стратегия, настройка на маркетингови инструменти и след това стартираме същниската част на маркетинга.

Процесът се наблюдава постоянно, като правим промени или корекции с цел дистигане на оптимални резултати.

Предлагаме всичко необходимо за бизнеса и растежъст му в онлайн средата. Реклами в социалните мрежи, реклами в Google, имейл маркетинг, маркетингова стратегия, реклама в LinkedIn. Освен маркетинговите услуги, предлагаме изработка на сайт и онлайн магазин, както и SEO оптимизация.

Имейл маркетингът е може би един от първите начини за правене на дигитален маркетинг и макар технологията, която използва да е на над 30 години, той все още е водещ инструмент, защото позволява отлична автоматизация и достигане до желаната аудитория.

Може да научите повече тук.

Google предлага голям избор от възможности за рекламиране, които включват текстови, дисплейни и видео реклами. Google Ads е изключително ефективен инструмент.​

Научете повече за вашата Google реклама тук.

Предлагаме всичко необходимо за бизнеса и растежът му в дигиталната среда.  Реклами в социалните мрежи, рекалми в Google, имейл маркетинг, цялостна маркетингова стратегия,  реклама в LinkedIn. Ако пък все още нямате сайт или оналйн магазин, направете запитване към нас, а ние ще се свържем възможно най-скоро.

Може да научите за реклама в социалните мрежи тук.

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни краткно запитване и до няколко минути ще се свържем с вас.

Изработка на сайт, който да маркетираме

Разгледайте каталога от уеб дизайни и изберете новата визия за Вашия бизнес. След като е завършен сайтът/онлайн магазинът, вие ще бъдете готови за следващото ниво – дигитален маректинг.
Scroll to Top

Искаш повече продажби?

Освен да ти звъннем?

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82