Повече посетители Повече продажби Повече приходи

Дигитален маркетинг

DigitalSpring предлага пълната гама маркетингови услуги, необходими за успешното развитие на един бизнес онлайн. 

Свържи се с нас и получи безплатен съвет*

Маркетинг стратегия

За устойчив растеж

Реклама във Facebook

Намери нова аудитория

Реклама в Google

Видимост в търсачката

Marketing setup

За устойчив маркетинг

Имейл маркетинг

Ефикасно и евтино

LinkedIn Outreach

Сферата на услугите

Повече посетители Повече продажби Повече приходи

Дигитален маркетинг

Ние не сме външна агенция за дигитален маркетинг,
а партньор с визия за Вашето развитие.

Маркетинг стратегия

За устойчив растеж

Реклама във Facebook

Намери нова аудитория

Реклама в Google

Видимост в търсачката

Marketing setup

За устойчив маркетинг

Имейл маркетинг

Ефикасно и евтино

LinkedIn Outreach

Сферата на услугите

Препоръки от клиенти

Вие сте в добри ръце.

Безплатна консултация

Дигитална стратегия

Всеки бизнес е различен. Именно затова ви препоръчваме да направим една консултация, в която ще обсъдим как е възможно да увеличим продажбите ви. Срещата протича дистанционно и продължава около 30-40 минути.

Устойчив растеж

Маркетингова стратегия

Преди да започнем същинския маркетинг, основният ни фокус ще бъде върху стратегията и интеграцията на вашия сайт или онлайн магазин с всички необходими инструменти. Те ще са основополагащи за ефикаността на продажбите.

Качи се до върха

Повече продажби

Богатият ни опит с маркетирането на бизнеси в различни ниши, е ключът и към вашия успех. Ние знаем как да водим оптимално дигиталния маркетинг. Ваша работа е да се грижите за бизнеса си.

Освен да се свържете с нас - 0877 57 28 82

Имате нужда от съвет?

За да отговорим на този въпрос, е необходимо първо да знаем точно какъв маркетинг ще е нужен за вашия бизнес. Предлагам да направим един разговор по телефона, за да ви насочим.

Това зависи каква услуга или продукт предлагате. За някои случаи рекламата в социалните мрежи (facebook, instagram…) е по-подходяща, а за други има смисъл да се рекламира само в google. Понякога може и двете. След като научим повече за вашия бизнес, ние ще ви насочим.

Вариантите са два. Или посредством реклама във Google, при която плащате на всяко посещение, или чрез SEO оптимизация. В повечето пъти е по-рентабилно да се започне с платена реклама в Google за да увеличите продажбите и във времето да реинвестирате в SEO оптимизация.

Ние предлагаме и SEO оптимизация, така че може да бъдете спокойни.

Нищо не става с магическа пръчка. Обикновенно са необходими 2-3 месеца за да започнат същинските продажбите. Първоначално правим стратегия, настройка на маркетингови инструменти и след това стартираме маркетинга. Във времето постоянно го оптимизираме и се грижим да доставя все по-добри резултати.

Предлагаме всичко необходимо за един бизнес да расте онлайн. Реклами в социалните мрежи, реклами в Google, имейл маркетинг, маркетингова стратегия, реклама в LinkedIn. Освен маркетинговите услуги, предлагаме и изработка на сайт и онлайн магазин, както и SEO оптимизация.

Имейл маркетингът е може би един от първите начини за правене на дигитален маркетинг и макар технологията, която използва да е на над 30 години, той все още е водещ инструмент в дигиталния маркетинг.

Може да научите повече тук.

Google предлага голям избор от възможности за рекламиране, които включват текстови, дисплейни и видео реклами. Изключително ефективен инструмент.​

Може да научите повече тук.

Предлагаме всичко необходимо за един бизнес да расте онлайн. Реклами в социалните мрежи, рекалми в Google, имейл маркетинг, маркетингова стратегия, реклама в LinkedIn. Освен маркетинговите услуги, предлагаме изработка на сайт и онлайн магазин, както и SEO оптимизация.

Може да научите повече тук.

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни краткно запитване и до няколко минути ще се свържем с вас.

Изработка на сайт, който да маркетираме

Разгледайте каталога от уеб дизайни и изберете новата визия за Вашия бизнес.
Scroll to Top

Искаш повече продажби?

Освен да ти звъннем?

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82