БИЗНЕС, В СФЕРАТА НА УСЛУГИТЕ

Ние знаем колко предизвикателно е да изплуваш пред конкуренцията. Нужно е комплексно решение и последователност, за да достигнем до добрите резултати.

Персонална дигитална стратегия

Без стратегия, вашата реклама е лишена от успех. Ние ще вземем предвид вашите наблюдения, ще разгледаме конкуренцията и ще помислим какъв план да предприемем, за да ви издигнем в дигиталния свят и да увеличим продажбите ви.

Видимост в Google

PPC & SEO

Има два начина да бъдеш видим в Google. Единият е посредством PPC (платена реклама) а другият е чрез SEO (оптимизация за търсачка). В повечето пъти, най-добре е да започнем с платена реклама, за да увеличим трафика на сайта ви и съответно продажбите. След това оптимизацията е препоръчителна за по-устойчиви резултати

Имате въпрос или нужда от съвет?

Изпратете ни кратко запитване и до няколко часа ще се свържем с вас.

Когато, ние изработваме сайта,
вие Получавате

Call to actions

От голямо значение е сайтът да комуникира с посетителите. Именно затова така наречените “call to action” елементи на сайта, ще ни помогнат да увеличим запитванията

Блог

Воденето на блог е често срещана практика в сайтовете на бизнеси, в сферата на услугите. По-този начин, вие показвате експертиза пред вашите посетители. Това увеличава шанса да направят запитване.

Фунии

Фунията е набор от стъпки, през които посетителят трябва да премине, преди да се свърже с вас. Това са много нишови страници, които имат за цел да продадат нещо конкретно.

Изработка на сайт

Интуитивен, бърз и seo оптимизиран сайт

Уеб сайта е вашата визитна картичка. Когато потребителя попадне на вашия сайт, ние ще сме направили всичко възможно за да го накараме да закупи вашите продукти или услуги. Изработката далеч не е само техническа. Необходимо е да погледнем сайта през маркетинговия ни поглед, за да го направим машина за продажби.

Всички маркетингови услуги

Разгърни потенциала на бизнеса си

Scroll to Top

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82