Проекти

Ние споделяме успеха на нашите клиенти

Point1

Спортен магазин

Point1.BG е спортен магазин предлагащ асортимент от над 1000 продукта. Основния фокус е българският пазар, в магазина може да намерите разнообразие от спортни марки.

Основната задача на DIgitalSpring по отношение на Point1 е web разработката, дигиталния маркетинг и SEO оптимизацията.

Holds and walls

Производител на стени за катерене

Holds & Walls е производител на стени за катерене и водещ дистрибутор на катерачни волюми и хватка. Основния фокус е Австрия, Германия и Швейцария.

Екипът на DigitalSpring стои зад изработката на корпоративната идентичност както и дигиталния маркетинг. Успешно успяхме да подобрим brand awareness-a и да увеличим продажбите.

Edelhorn

Производител на бижута от рог

Edelhorn е водещ производител на бижута от рог. Основния пазар на компанията е в Salzburg, Австрия.

Екипът на DigitalSpring стои зад изработката на уебсайта, онлайн магазина и последващото му маркетиране онлайн. Целта ни за 2021 година е направим онлайн търговията водеща за Edelhorn.

Snowflakes wear

Магазин за меринови пуловери

Snowflakes Wear е производител и дистрибутор на меринови пуловери. Основният фокус на фирмата е Австрия, Германия и Швейцария.

Екипът на DigitalSpring стои за изработката на уебсайта, онлайн магазина и дигиталния маркетинг. Работим съвместно от 2017 година.

Имате някакви въпроси?

Scroll to Top
Работата ни с Digital Spring започна много обещаващо от самото начало и остана такава до самия край на изграждането на сайта ни. Бяхме впечатлени най-вече от дълбочината, в която Петър и колегите му вникнаха в проекта – коментирахме целевата ни група, потребностите и проблемите й, както и бизнес модела ни и те се запознаха толкова добре с тях, че след това с лекота създадоха интернет страницата ни (а по-късно и онлайн магазина към нея) по атрактивен, представителен и професионален начин. Получаваме изключително добри отзиви от клиентите ни за визията и съдържанието.

Продължаваме да работим и до ден днешен заедно по дигиталния маркетинг и стратегията ни за привличане на нови клиенти и вече трета година не сме променили първоначалното си впечатление за коректност и професионализъм.
Цветомир Бонев
Основател на Holds & Walls
От богатия ми опит с различни онлайн и рекламни проекти през годините мога да кажа само едно - изключително трудно е да попаднеш на точните изпълнители! Такива, които да вложат цялата си енергия, внимание и талант върху реализирането на твоя проект, все едно е свой собствен. А Петър е точно такъв - изключителен професионалист, безкрайно мотивиран, винаги оптимистично настроен, с нагласата на човек, за който няма нищо невъзможно!

Но освен всички други професионални качества, той притежава най-важната дарба - характера на слънчев човек, с който се работи изключително лесно. Жалко, че не сме се познавали по-рано!
Благовест Сребренов
Основател на Edelhorn
Започнахме работа с DIgitalSpring по създаването на брандовата идентичност и онлайн магазина на Snowflakes Wear още през 2017 година. От тогава проекта премина през различни фази на развитие, но бяхме преведени през всяка една с лекота и професионализъм.

Първоначално се възползвахме само от уеб услугите на агенцията, но в последствие решихме да вложим ресурс в дигиталния маркетинг. За 2 години успешно позиционирахме Snowflakes Wear на пазара и увеличихме продажбите драстично.
Катерина Харизанова
Основател на Snowflakes Wear

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82