Отзиви
от клиенти

В DigitalSpring се стараем да достигнем до възможно най-добрите резултати на нашите клиенти.

Работата ни с Digital Spring започна много обещаващо от самото начало и остана такава до самия край на изграждането на сайта ни. Бяхме впечатлени най-вече от дълбочината, в която Петър и колегите му вникнаха в проекта – коментирахме целевата ни група, потребностите и проблемите й, както и бизнес модела ни и те се запознаха толкова добре с тях, че след това с лекота създадоха интернет страницата ни (а по-късно и онлайн магазина към нея) по атрактивен, представителен и професионален начин. Получаваме изключително добри отзиви от клиентите ни за визията и съдържанието.

Продължаваме да работим и до ден днешен заедно по дигиталния маркетинг и стратегията ни за привличане на нови клиенти и вече трета година не сме променили първоначалното си впечатление за коректност и професионализъм.
Цветомир Бонев
Основател на Holds & Walls
От богатия ми опит с различни онлайн и рекламни проекти през годините мога да кажа само едно - изключително трудно е да попаднеш на точните изпълнители! Такива, които да вложат цялата си енергия, внимание и талант върху реализирането на твоя проект, все едно е свой собствен. А Петър е точно такъв - изключителен професионалист, безкрайно мотивиран, винаги оптимистично настроен, с нагласата на човек, за който няма нищо невъзможно!

Но освен всички други професионални качества, той притежава най-важната дарба - характера на слънчев човек, с който се работи изключително лесно. Жалко, че не сме се познавали по-рано!
Благовест Сребренов
Основател на Edelhorn
DigitalSpring ми помогнаха да реагирам бързо на Ковид кризата създавайки Vitabo. В кратки срокове те ми помогнаха да преместя бизнеса си онлайн, което увеличи продажбите ми и ме постави стъпки пред конкуренцията.
Катерина Харизанова
Основател на Vitabo

Екип

Експертизата в екипа е ключът към постигането на най-оптималните резултатите за нашите клиенти. Ние може да се похвалим с над 12 успешни проекта за последните 2 години.

Фокусът ни е върху малкия и средния бизнес. Изработвайки качествени уебсайтове и водейки оптимален дигитален маркетинг, ние знаем как да повишим Вашите печалби.

Заедно с DigitalSpring работим от самото начало на бранда ни. Изцяло се доверяваме на техния екип от професионалисти за нашия дигитален маркетинг. Безспорно работата ни с Костадин доказва, че той знае какво е нужно да се направи, за да се постигнат желаните резултати. Продължаваме да работим заедно по изготвяне на стратегии за нашето маркетингово позициониране в онлайн търговията, стремейки се винаги да подобрим предишните си резултати.
Слав Първанов
lovelyme.bg
Изключително лесно се работи с професионалисти като момчетата от Digital Spring. Имат широкоспектърни познания по предприемачество и маркетинг, които им помагат отлично да открият най-силните страни на бизнеса, който трябва да представят. В процеса на обсъждане и изработка на сайта ми допринесоха с много ценни идеи за потребителското преживяване – как то да бъде приятно, интуитивно и запомнящо се. На един наситен пазар, конкурентоспособност отдавна не се постига само с цена – нужни са професионализъм, много висока добавена стойност и приятно усещане, което да остане закотвено в клиента, за да реши той да купи. И в Digital Spring знаят как сайтът, който изработват, да показва всичко това наведнъж.
Магдалена Бонев
MagdalenaBonev.com
Имах нужда от копирайтинг услуги за свой онлайн магазин, а екипът на Digital Spring се оказа на правилното място в правилно време. В срещата ми с Георги силно впечатление ми направи неговия устрем към резултати. Според зададените изисквания и насоки относно текстовото съдържание от което имах нужда, той пое ангажимента, а резултатите бяха невероятни. Текстовото съдържание на сайта ми придоби нов облик.
Борис Лукаров
Основател на МебелиАрт
Потърсихме услугите на DigitalSpring по препоръка и останахме приятно изненадани от професионализма и качеството им на работа. Услугата, която получихме беше изключително персонализирана и съобразена с нуждите на нашата фирма и спецификата на работата ни. Освен това ценните препоръки, които фирма DigitalSpring ни даде спомогнаха за привличането на повече клиенти и популяризирането на фирмата ни.

Месеци, след приключване на първоначалния проект, възникна комплексна задача и отново се обърнахме към фирма DigitalSpring. Услугата им беше повече от чудесна. Въпросът беше разрешен бързо. Истински професионализъм и висококачествена услуга. Горещо препоръчваме услугите им
GAMA-N GLASS Inc.
Канада
Scroll to Top

Поискай оферта

Свържи се с нас за
безплатна консултация.
0877 57 28 82